Перейти к содержимому
Home » Турниры » LPT Americano PAIRS 11.10.2024.

LPT Americano PAIRS 11.10.2024.

Kas ir Americano formāts?

Spēlējot pludmales tenisu Americano formātā, dalībnieki vispirms tiek sadalīti pa kortiem, kā arī tiek nozīmēta kortu secība. Dalībnieki spēlē līdz noteiktam punktu skaitam vai noteiktu laiku un pēc tam, atkarībā no tā: – uzvar vai zaudē, virzās pa kortiem pa vienu tuvāk pirmajam (uz augšu) vai pa vienu tuvāk pēdējam (uz leju). Pie pārejas uz citu kortu pārinieki kļūst par pretspēlētājiem un jauns pārinieks tiek noteikts ar lozes palīdzību, izņemot gadījumus, kad ir izsludināts pāru Americano.
Vīrieši servē no apakšas, ja vismaz viena no sievietēm uz korta tā izvēlās.

Pieteikšanās un pieteikumu saraksts:

Pieteikšanās notiek WhatsApp grupā, kur arī tiek publicēts pieteikumu saraksts. Pieteikumu saraksts tiek veidots pieteikšanās kārtībā, kā tas ir redzams uz administratora iekārtas, saraksts tiek atjaunots pēc situācijas, parasti ne biežāk kā reizi diennaktī. Izņēmums ir personas līdz 18 gadu vecumam, ko atsevišķi piesaka to vecāki vai pārstāvis. Sākotnēji pieteiktā pāri var veikt 1 izmaiņu. Saziņai ar administratoru: +371 22477716.
Pieteikties var gan kā pāris, gan atsevišķi, jebkādi pāru sastāvi, izņēmot vīriešu pārus. Dalībnieki, kas pieteiksies atsevišķi, tiks savā starpā ar lozes palīdzību sadalīti pa pāriem.
Organizators ir tiesīgs piešķirt WC vienam pārim ārpus pieteikšanās kārtības.

Kas ir LPT Americano Pairs?

Katra izspēle tiek izspēlēta līdz pilniem četriem punktiem. Minimālais uzvaras rezultāts ir 4:3, maksimālais uzvaras rezultāts ir 4:0.
Pāri ir fiksēti un netiek mainīti turnīra laikā.

Kā notiek sākotnējais sadalījums?

Sākotnējais vietu sadalījums notiek pirms turnīra, ņemot vērā iepriekšējo turnīru rezultātus un/vai reitingu, t.sk. var tikt izmantoti citu grupu reitingi.
Organizators var izsniegt WC sākotnējai dalībai pie pirmajiem kortiem.

Balvas

Balvas būs!

Dalības maksa

Dalības maksa ir EUR 15,00.

Turnīra sākums un ilgums

Turnīra spēlēs sākās 9.00. Turnīrs notiek 2 stundas (+- 5 min).

Norises vieta

Pludmales centrs Ruukki.

Papildus nosacījumi:

Minimālais turnīra dalībnieku skaits ir 4, maksimālais – 20.
Organizators var veikt dažādas izmaiņas.
Turnīra laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana. Iegūtie materiāli tiks izmantoti turnīra atspoguļošanai un popularizēšanai organizatora tīmekļa vietnē, sociālos tīklos.
Mērķis: pasākuma norises gaitas atspoguļošana un popularizēšana
Pārzinis: LATVIJAS PLUDMALES TENISS (BDR), Kapseļu iela 4E – 1, Rīga.