Перейти к содержимому
Home » Турниры » LPT sportiskās otrdienas 08.10.2024.

LPT sportiskās otrdienas 08.10.2024.

Kāds ir LPT sportisko otrdienu formāts?

Spēlējot pludmales tenisu sportisko otrdienu formātā, katrs pāris izspēlēs vienu spēli ar katru pāri. Pāri ir fiksēti un netiek mainīti turnīra laikā. Katra spēle ilgst 16 minūtes. Sets tiek spēlēts līdz skaņas signālam. Ja signāla laikā punktu skaits ir 40:40, 30:40 vai 40:30 – tad geimu pabeidz, ja punktu skaits ir cits – tad geimu pārtrauc. Pēc katra seta janosauc rezultāts organizatoriem. Uzvarētāji ir 3 pāri ar lielāko punktu skaitu. Rezultātu sakritības gadījumā uzvaru noteiks uzvaru skaits. Ja arī tas ir vienāds – tad uzvaru noteiks loze. Organizators var veikt izmaiņas.

Pieteikšanās un pieteikumu saraksts:

Pieteikšanās notiek WhatsApp grupā, kur arī tiek publicēts pieteikumu saraksts. Pieteikumu saraksts tiek veidots pieteikšanās kārtībā, kā tas ir redzams uz administratora iekārtas, saraksts tiek atjaunots pēc situācijas, parasti ne biežāk kā reizi diennaktī. Sākotnēji pieteiktā pāri var veikt 1 izmaiņu. Pieteikties drīkst tikai pilngadīgas personas. Jebkādi pāri, izņemot vīriešu pārus. Saziņai ar administratoru: +371 22477716.
Organizators ir tiesīgs piešķirt WC vienam pārim ārpus pieteikšanās kārtības.

Dalības maksa

Dalības maksa ir EUR 22,00. Priekšapmaksa ar bankas pārskaitījumu.

Turnīra sākums un ilgums

Turnīra spēlēs sākās 19.30. Turnīrs notiek 2 stundas (+- 5 min).

Norises vieta

Pludmales centrs Ruukki.

Papildus nosacījumi:

Minimālais turnīra dalībnieku skaits ir 12, maksimālais – 14.
Organizators var veikt dažādas izmaiņas.
Turnīra laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana. Iegūtie materiāli tiks izmantoti turnīra atspoguļošanai un popularizēšanai organizatora tīmekļa vietnē, sociālos tīklos.
Mērķis: pasākuma norises gaitas atspoguļošana un popularizēšana
Pārzinis: LATVIJAS PLUDMALES TENISS (BDR), Kapseļu iela 4E – 1, Rīga.